Partners, fabrikanten en producten

pijlZSOm onze klanten een totale oplossing te bieden hebben wij een klein, maar krachtig portfolio aan fabrikanten en producten. Hoewel CommVault onze kern is en blijft, zijn wij ook dé kennispartner als het gaat om EMC, DELL, Nimble Storage en Violin Memory oplossingen. Afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen is in ons portfolio altijd een passend product te vinden, óók passend bij uw budget! Dankzij onze jarenlange ervaring en hoge certificering is Zettastor een gerespecteerde partner en kunnen wij u altijd een goede oplossing aanreiken tegen zeer competitieve condities.

 

CommVault

CommVault is erkend marktleider (o.a. Gartner) en herdefinieert back-up voor bedrijven zodat u herstel kunt versnellen, kosten kunnen verlagen en processen kunt vereenvoudigen. Belangrijke kernwoorden zijn replicatie, snapshot management, softwarematige deduplicatie, archivering en multi tenancy. Alles is aanwezig om goed datamanagement te voeren. Meer info.

Violin Memory

Violin Memory is een high-performance en op  flash gebaseerde memory array welke speciaal is ontworpen om storage snelheid in lijn te brengen met de snelheid van performance vragende applicaties c.q. business critical applications. Violin’s Flash Memory Array is schaalbaar tot honderden terabytes en miljoenen IOPS met lage en voorspelbare latency. Meer info.

EMC

Zettastor heeft jarenlang ervaring in het integreren van EMC oplossingen met CommVault. Dit om o.a. de best mogelijke performance te halen in een gouden combinatie met de datamanagement mogelijkheden van CommVault. Deze twee oplossingen samen garanderen flexibiliteit & schaalbaarheid en kan voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Een lage total cost of ownership aangevuld met ongecompliceerde datamanagement = EMC & CommVault. Meer info.

Nimble Storage

Nimble Storage is revolutionair en wij zijn dan ook trots dat wij onszelf Nimble Storage Partner mogen noemen. Mede door een unieke architectuur en unieke methodieken & technieken onderscheidt Nimble zich duidelijk van de concurrentie. Nimble Storage maakt het mogelijk om uw backup window tot enkele minuten terug te brengen. Nimble geeft uitmuntende resultaten op applicatie niveau in bijvoorbeeld VDI en Exchange omgevingen en blinkt uit in support. Meer info.

Dell

DELL is van oudsher voor CommVault de grootste en belangrijkste partner. De relatie tussen deze twee organisaties is de laatste jaren enigszins bekoelt, maar de combinatie blijft ijzersterk! Zettastor is partner van DELL en heeft zéér veel ervaring met DELL storage in combinatie met CommVault. Alleen al om deze reden staan DELL en CommVault, tezamen met Zettastor, garant voor stabiliteit en kwaliteit.

 

Benieuwd naar wat EMC, DELL, Nimble, Violin Memory & CommVault voor u kan betekenen?

contacteer ons