Zettastor partner van Violin Memory in de Benelux

Violin Memory Logo Full Color On WhiteNaarden, 17 februari 2015 – Storage- en datamanagementspecialist Zettastor tekent een partnerovereenkomst met Violin Memory, leverancier van geavanceerde All Flash-storage. Op basis van de overeenkomst levert, installeert en integreert Zettastor de Violin Memory-oplossingen bij klanten in de Benelux.

Het Amerikaanse Violin Memory is een pionier op het gebied van All Flash-enterprisestorage. Het bedrijf is sinds 2005 actief op deze markt en heeft zich ontwikkeld tot marktleider. Flash-storage is sterk in opkomst. In omgevingen waar zeer krachtige storageprestaties een eerste vereiste zijn, heeft deze technologie zich ruim bewezen. Violin Memory biedt met zijn portfolio van Flash-oplossingen zeer hoge prestaties en uitzonderlijke lage latency. Daarmee zijn bedrijfsprocessen aanmerkelijk te versnellen. Flash-storage leidt daarbij niet tot hogere kosten. Door een continue prijsdaling van dit type storage zijn er nu al diverse businesscases waarbij de inzet van All Flash-storage qua investering volledig in evenwicht is met traditionele storage, met alle voordelen van dien.

continue reading →

Violin Memory als uw Primary Storage

Violin’s All Flash Arrays kunnen meer data opslaan waardoor u uw storage footprint kunt verkleinen, uw applicatie performance omhoog gaat tegen dezelfde kosten als traditionele storage.

DataProtection-ViolinBescherm uw data

Violin Memory geeft u de snelst mogelijke en meest betrouwbare toegang tot uw bedrijfskritische gegevens. De Violin Memory All Flash Arrays bieden een krachtige bescherming van uw data en zijn in staat sneller te leveren aan applicaties en eindgebruikers dan traditionele, legacy storage-oplossingen. Interessanter nog is dat Violin Memory dit doet tegen ongeveer dezelfde kosten.

continue reading →

CommVault software erkend als marktleider in backup en recovery


Het 2014 Gartner Magic Quadrant voor enterprise backup software en integrated appliances vergelijkt op een objectieve manier de aanbieders van backup software en integrated appliances, gebaseerd op hun prestatie vermogen èn volledige visie, in een eenvoudig af te lezen kwadrant met daarbij een gedetailleerde analyse. Voor het vierde jaar op rij wordt CommVault geplaatst in het ‘Aanvoerders’ kwadrant.

Wij geloven dat deze herhaalde waardering voor de unieke benadering van data- en informatiemanagement in staat is tot het reduceren van kosten en risico’s, het ontsluiten van waardevolle gegevens uit uw data en het eenvoudig uitbreiden van uw activiteiten naar cloud omgevingen.

continue reading →

CommVault onderscheiden met Microsoft Server Platform Partner Award 2014

CommVault Logo Medium
Zettastor feliciteert CommVault met het voor de 2e keer behalen van de “Microsoft Server Platform Partner of the Year” award, nu voor 2014. De Server Platform Partner of the Year Award eert een partner die oplossingen heeft geleverd, waarmee een klant de betrouwbaarheid en flexibiliteit van zijn serverinfrastructuur versterkt, tijd en kosten bespaart en beschikt over een serverplatform voor dynamisch en efficiënt datacenterbeheer. Met deze onderscheiding eert Microsoft het Simpana®-softwareplatform voor zijn mogelijkheden om serverinfrastructuren te creëren, die beter schaalbaar en meer beschikbaar en betrouwbaar zijn. Deze infrastructuren zijn goedkoper voor wat betreft IT-personeel en hardwarekosten, en zorgen voor meer stroomlijning en efficiency.

Het succes van Microsoft als bedrijf hangt af van goede partners. CommVault is een uitstekend voorbeeld van hoe ons partnerecosysteem jaar op jaar zorgt voor innovatie”, zegt Phil Sorgen, Corporate Vice-President Worldwide Partner Group van Microsoft Corp. “Het is ons een eer om de Microsoft Server Platform Partner of the Year Award 2014 toe te kennen aan CommVault. Wij juichen de toewijding van CommVault in het bieden van innovatieve oplossingen die resultaat opleveren, van harte toe.”

continue reading →

Wilt u ook de eerste viool spelen?!

Violin_Memory_logoIn de financiële sector vinden veel transacties in korte tijd plaats. Daarnaast moet financiële informatie realtime beschikbaar zijn om snel te kunnen reageren op de markten. De verwerkingssnelheid van uw opslagoplossing is daarom cruciaal.

Zettastor levert supersnelle Violin Memory-oplossingen voor de financiële sector

Violin Memory-oplossingen zijn ideaal voor financieel dienstverleners. Deze oplossingen maken gebruik van flashgeheugen in plaats van een harde schijf (HDD). Flashgeheugen is sneller, compacter, lichter en robuuster, en hoeft nagenoeg niet gekoeld te worden.

Versnel uw financiële analyses en neem een voorsprong op de concurrentie. Breng het importeren, exporteren en verwerken van data terug van uren naar minuten. Zoekresultaten verschijnen in seconden in plaats van minuten op het beeldscherm. Met Violin Memory werkt u sneller, efficiënter en productiever met uw bedrijfsgegevens en verlaagt u de kosten van zakelijke transacties.

continue reading →