Zettastor Professional Services

ZSZettastor hecht veel waarde aan het leveren van de hoogste mate van kennis en expertise op datamanagement vlak. Al onze consultants zijn dan ook voorzien van de meest recente certificeringen van bijvoorbeeld CommVault Simpana. Onze consultants kunnen uw organisatie in verschillende stadia van dienst zijn, denk hierbij aan:

  • Data analyses van uw bestaande omgeving
  • Audits en beoordelingen van uw datamanagement omgevingen om mogelijke verbeterpunten inzichtelijk te maken, hierbij ook rekening houdende met de noodzakelijke flexibiliteit en schaalbaarheid voor toekomstige ontwikkelingen
  • Ondersteuning qua ontwerp en architectuur
  • Implementatie, installatie en configuratie van storage en datamanagement software

snelheidOm aan de verschillende wensen en eisen van onze klanten te voldoen hebben wij Senior, Medior en Junior consultants in dienst. Allen zijn volledig (actueel) gecertificeerd op zowel storage als datamanagement vlak. Onze senior consultants hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven zoals Dell, Oracle, Symantec en VERITAS. Mede dankzij deze ervaringen zijn wij in staat om ondersteuning te bieden op alle bedenkbare infrastructuren, hoe simpel of complex deze ook is. Om deze reden zijn wij een vertrouwenspartner voor uw bedrijfskritische data, data protectie en storage oplossingen.

Onze Professional Services:

professional-services-1Installatie & Migratie. Staat u voor een migratie van versie A naar B? Of bent u zich aan het heroriënteren om mogelijk over te stappen van product X naar Y? Of is het tijd om uw storage te herzien? Wat uw storage of datamanagement scenario ook is, onze professionele consultants staan voor u klaar! Ons belang is dat u tevreden blijft met een zo goed mogelijk presterende storage en datamanagement oplossing. Of u dit nu zelf wilt doen met ondersteuning of wilt uitbesteden. Onze installatie service omvat niet alleen de installatie en configuratie, maar ook het opstellen van documentatie als naslag.

professional-services-3Support Services. In het verlengde van (en nauw verbonden met) onze Professional Services ligt Zettastor Support Services. Indien u overweegt om een lokale en flexibele kennisorganisatie achter u te hebben voor bijvoorbeeld uw EMC of CommVault oplossingen, dan zijn wij de juiste organisatie. Wij bieden gestandaardiseerde Support Services of op maat. Enkele voorbeelden hiervan zijn 8*5 en 24*7*365. Wij ondersteunen ook andere kennisorganisaties door buiten werktijden onze Support Services aan te bieden. Tot slot behoort ook Managed Services (Remote Beheer) tot de mogelijkheden. Hierdoor kunt u de tijd van uw technische medewerkers gebruiken om te innoveren of het verder verbeteren van uw infrastructuur, dit in plaats van het controleren en onderhouden van uw datamanagement omgeving c.q. backup oplossing.

Zettastor Support ServicesConsultancy en Training. Uiteraard zijn de consultants van Zettastor ook inzetbaar op oproepbasis (uiteraard wel in overleg en gepland). Dus heeft u behoefte aan een paar extra “ogen” of “handen”, dan assisteren en ondersteunen wij u graag bij uw project. Wij geven ook trainingen, demo’s of “Proof of Concepts” bij ons op kantoor of op locatie. Het kan immers geen kwaad om periodiek een update c.q. training te ontvangen om weer up to date te zijn qua theorie en praktijk.

Zettastor DatamanagementHealthcheck. Heeft u nu een storage en datamanagement omgeving en loopt u tegen zekere complicaties op of denkt u dat er ruimte is voor verbetering? De Zettastor Healthcheck biedt u de mogelijkheid om kosteloos uw omgeving te laten controleren en een kort en bondig aanbevelingsrapport te ontvangen. Ook als u tevreden bent met uw huidige partner kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijke second opinion.