Zettastor Support Services

Zettastor Support ServicesVandaag de dag ervaren veel organisaties dat hun infrastructuur alsmaar complexer wordt. De veranderingen volgen elkaar zo snel op dat het zeer kostbaar is om medewerkers up to date te hebben qua kennis. En wat als er dan toch iets niet goed gaat? Een betrouwbare partner met een sterke focus waar u op terug kunt vallen voor support en onderhoud is onmisbaar. Immers, naast uw medewerkers is data het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Zettastor biedt uw organisatie gestandaardiseerde, of op maat gemaakte ondersteuning. Wij passen onze dienstverlenging aan conform uw wensen en eisen.

8*5 Support

Als u gedurende kantoortijden de garantie wilt hebben van de beste support, dan volstaat Zettastor Standard Support…

“Standard Support”

24*7 Support

Verlangt het marktsegment dat uw organisatie of informatie 24*7 beschikbaar is? Dan passen wij onze dienstverlening hierop aan!

“Premium Support”

Managed Services

Heeft u speciale wensen omdat het marktsegment een grote mate van dynamiek van uw organisatie vraagt? Wij gaan graag met u in gesprek.

“Managed Services”

Onze support medewerkers hebben jarenlange ervaringen en zijn volledig gecertificeerd om bij ieder type support call’s uw organisatie van dienst te zijn. Door onze praktijkervaringen met CommVault software in bijna alle marktsegmenten is kennis onze grootste kracht en waarde. Wij zijn gefocust op uw dagelijkse activiteiten en ondersteunen u om in controle te blijven.