“De gebundelde kracht van CommVault en Zettastor”

CommVault is marktleider op het gebied van backup en recovery software en bediend wereldwijd zo’n 17.000 organisaties. Kies CommVault voor een krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en een vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen. Niets voor niets is CommVault in 2014 voor de vierde maal op rij opgenomen als “leader” in de MarketScope van Gartner.

Zettastor werkt al vele jaren nauw samen met CommVault en is door CommVault erkend als één van de weinige servicepartners, actief in de Benelux. Onze hoogopgeleide technische consultants zijn volledig CommVault gecertificeerd en in staat om organisaties te helpen bij de meest uiteenlopende en uitdagende projecten op het gebied van datamanagement.

Één enkel platform

CommVault Simpana is gebaseerd op één enkel platform en specifiek bedoeld voor een geïntegreerd data- en informatiemanagement. Vanuit één interface kunt u alle functies en alle data en informatie binnen uw organisatie analyseren, repliceren, beschermen, archiveren en eenvoudig doorzoeken. De functies delen hetzelfde DNA waardoor u beschikt over een gecentraliseerde oplossing om uw data in fysieke of virtuele omgevingen beter te beheren en te beschermen.De console is eenvoudig, efficiënt en allesomvattend. U hoeft dus niet meer gebruik te maken van meerdere software-pakketten die, nagenoeg in alle gevallen, een complexer beheer, meerdere onderhoudscontracten en verborgen kosten met zich mee brengen. Kortom, met CommVault Simpana haalt u een oplossing in huis waar modern datamanagement om draait!

Enkele gebruiksvoordelen:

CommVault Authorised Support Partner

Zettastor heeft kennis in huis van CommVault Simpana en draagt dan ook met trots als één van de weinige CommVault partners in Nederland de titel CommVault Authorised Support Partner (CASP). CommVault Simpana aangevuld met de diensten van Zettastor verzekeren uw organisatie van goed op elkaar ingestelde software technologieën en professionele dienstverlening. Wij helpen u ook graag met uw:

  • CommVault Healthchecks
  • CommVault Simpana Upgrades
  • Algemene Datamanagement Assessment
  • Remote Monitoring & Remote Management Services

Bekijkt u ook eens:

Bent u benieuwd wat CommVault Simpana kan betekenen voor uw organisatie en infrastructuur?

Contact…