Home-Storage“Storage, On Premise, Hybride en/of in de Cloud”

Zettastor werkt intensief samen met toonaangevende software- en hardware fabrikanten op het gebied van storage en datamanagement. Dankzij onze ervaring in dit focusgebied lopen wij voorop in de markt en zijn wij in staat innovatieve oplossingen sneller te identificeren en in praktijk toe te passen. Zettastor is constant bezig te onderzoeken welke interessante ontwikkelingen zich in de markt voordoen, waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

De toegevoegde waarde van Zettastor

Voor storage bent u bij Zettastor aan het juiste adres. Naar behoefte bieden wij u een compleet pakket aan diensten zoals advies, levering, implementatie, beheer en ondersteuning. Uiteraard is iedere organisatie anders, zijn er andere wensen en behoeften, die gepaard gaan met uiteenlopende budgetten. Zettastor heeft een bewezen track record in het helpen van organisaties bij het beheren van de explosieve groei aan data en het altijd beschikbaar stellen van deze vitale data. Van high-capacity enterprise tot scale-out en converged storage oplossingen, Zettastor biedt een uitgebreid portfolio aan storage oplossingen om aan uw maatstaven te kunnen voldoen.

We bieden ook oplossingen die voldoen aan performance intensieve workloads, zoals die van databases en andere bedrijfskritische applicaties. Zettastor biedt een compleet portfolio van betrouwbare All Flash Storage en Hybride Storage oplossingen om prestaties te verbeteren en totale kosten te verlagen.

Onze engineers hebben ruimte ervaring in de diverse storage technologieen van toonaangevende fabrikanten en bieden de volgende ondersteuning:

  • Storage assessments
  • Performance assessments
  • Design, Project Management en Implementatie
  • Data-migratie
  • Periodieke Healthchecks

 

EMC_logo
Violin_Memory_logo
Nimble_storage_logo

Met Zettastor als partner is een meer flexibele en koste efficiënte storage-omgeving binnen handbereik.

Bent u op zoek naar onderscheidend én onafhankelijk advies op het gebied van Storage?

contact…