EMC2-LogoEMC biedt een breed aanbod aan storage-oplossingen passend bij elke type onderneming, behoefte en/of budget. Oplossingen die u zekerheid bieden en zullen voldoen aan de eisen van uw bedrijf, niet alleen voor nu maar ook juist voor naar de toekomst toe. Ook voor EMC is Zettastor dus uw single point of contact en strategische partner. Enkele modellenreeksen uitgelicht:

VNX Serie

De VNX modellen zijn schaalbare, flexibele storage oplossingen die voor elk type marktsegment inzetbaar zijn. Met bijvoorbeeld EMC FAST VP (Fully Automated Storage Tiering – Virtual Pools) wordt de plaatsing van gegevens op uw schijven automatisch continu geoptimaliseerd. Dit betekent een vereenvoudigd beheer van uw storage. Om de allerhoogste performance te halen kan ook een combinatie worden aangeboden met Enterprise Flash (SSD) technologie.

De VNX serie is vaak een perfecte opvolger van de (Dell EMC) CLARiiON serie vanwege de lage kosten en het behouden van de FC infrastructuur met de optie om te combineren met iSCSI. Het invullen van een remote uitwijk locatie is veel eenvoudiger dan met de CLARiiON reeks. Ook is een migratie naar VMware op NFS omdat alle infrastructuur systemen samen komen in de VNX. Maar ook met Microsoft Hyper-V 2012 is de VNX naadloos te integreren.

VNX-VNXe-EMC-FamilyDe EMC VNX lijn biedt naar keuze NAS, Fibre Channel, iSCSI (1 of 10Gigabit), FCoE (Fibre Channel over Ethernet) of een combinatie van deze storage protocollen. De VNX lijn is schaalbaar van 75 disks (VNX5100) tot 1000 disks (VNX7500).

VNXe Serie

De relatief nieuwe EMC® VNXe familie is gebaseerd op dezelfde architectuur als de VNX serie en is bedoeld als een veelzijdige, gunstig geprijsde storage oplossing voor kleine tot middelgrote ondernemingen. De VNXe combineert krachtige hardware met geavanceerde efficiency en management-mogelijkheden in combinatie met beveiligings-software om aan de strenge eisen te voldoen.

De EMC VNXe lijn biedt naar keuze Fibre Channel, iSCSI (1 of 10Gigabit), FCoE (Fibre Channel over Ethernet) of een combinatie van deze storage protocollen. Het meest krachtige in de VNXe is wel de laagdrempelige beheerinterface die gericht is op de veelzijdige IT beheerder. De inrichting en het management is eerder gebaseerd op functionele wizards dan op kennis intensieve invoering van parameters. En ook de VNXe is naadloos te integreren met VMware of Hyper-V, Exchange, Oracle, SQL, enz. Uniek is de optie om de opslag van bestanden als erkend archief op te slaan. Hiermee is al snel een kostbaar archief systeem uit te sparen om te voldoen aan de moderne eisen vanuit de accountancy wereld.

De VNXe lijn biedt NAS, SAN, iSCSI, FC, CIFS, NFS en meer. Er zijn twee modellen: de VNXe3150, schaalbaar tot 100 disks, en de VNXe3300, schaalbaar tot 150 disks in een combinatie van SSD, 3,5″SAS / NL-SAS, 2,5″SAS / NL-SAS met capaciteiten vanaf 100GB (SSD) tot 3TB NL-SAS. De VNXe 3150 kan daarmee tot 288TB ruwe capaciteit aan en de VNXe 3300 tot 450 TB ruwe capaciteit.

Zettastor, ook uw partner voor:

  • EMC Storage Performance Assessments
  • EMC VNX en VNXe Healthchecks
  • EMC Consultancy
  • EMC Remote Monitoring Services

Benieuwd naar de waarde van EMC Storage voor uw organisatie en infrastructuur?

We helpen u graag